Thomas - Dagboek

dinsdag, november 22, 2005

Medium care

Met onze TP, alias toffe peer gaar het erg goed. Hij is gisteren van de high care naar de medium care verhuisd. Hij krijgt geen extra zuurstof meer, alleen wordt er nog wat 'neutrale' lucht in zijn neusje geblazen. Drinken lukt ook al aardig goed. Overdag mag hij drie keer aan de borst en als hij 'snachts wakker is geeft de verpleging hem een flesje. De rest krijgt hij nog per sonde. Het groeien gaat nu alleen wat trager. Al een paar dagen zit hij net onder de twee kilo. Waarschijnlijk kost het drinken en zichzelf op temperatuur houden hem toch behoorlijk wat energie. De slingers voor als hij twee kilo weegt liggen in ieder geval al klaar.

Wij zijn nog steeds erg gelukkig met hem en hoe het met hem gaat. Wel merken we dat we het soms erg zat zijn om hem telkens in het ziekenhuis achter te laten. Op de medium care is het drukker en hebben we minder een eigen plekje en dat is nog wel even wennen. We hopen dat het allemaal niet meer al te lang gaat duren.

1 Comments:

 • Hoi Anneke en Martijn,

  Via Joanne Veldhuijzen hoorde ik dat Thomas een eigen website heeft. Ik kon het niet laten om ook even te kijken. Wat goed om lezen dat alles met Thomas zo goed gaat. Wat een positieve berichten allemaal en wat een mooi mannetje op de foto.
  We blijven voor jullie bidden.

  Veel sterkte de komende tijd.

  Gauke en Yvette

  By Anonymous Anoniem, at 1:09 p.m.  

Een reactie posten

<< Home